VitalCenter - 20 år inom dental turism

Under 20 års tid har VitalCenter tillhandahållit hälsovård, där den viktigaste komponenten har varit ett omfattande utbud av tandvård. Tack vare sina specialister håller VitalCenter högsta standard på material, teknik och kompetens. Med användning av moderna behandlingsmetoder nås önskvärt resultat med minimala kirurgiska ingrepp och med kort återhämtningstid.

Behandlingar som erbjuds

Våra protetiska rekonstruktioner följer högsta europeiska standard och utförs på förvånansvärt kort tid. Fullt kvalificerade maxillofaciala kirurger tillsammans med våra tandläkare ger möjlighet till allt från enskilda implantat till de mest komplicerade av restaureringar, inklusive benympning. Användning av implantat är numera rutin inom modern tandvård. Utifrån vår erfarenhet med olika implantatsystem erbjuder vi det nya Camlog implantatsystemet.

Vid behov utför vi ingreppen under narkos. Vi betonar också vikten av funktionell estetisk tandvård, som ersätter äldre amalgamfyllningar med nya estetiskt tilltalande kompositer eller inlägg.

Vårt leende spelar en viktig roll för hur vi uppfattar oss själva och för det intryck vi gör på människor runt omkring oss. Våra specialiserade kosmetiska tandläkare kan givetvis bidra till ett "Hollywood Smile" med hjälp av fasader, kronor, bryggor och tandblekning.

Tre kliniker i Budapest

VitalCenters olika kliniker har upprättats i de mest prestigefyllda områdena i Budapest.

Vi har 3 kliniker, en på Danubius Thermal Hotel på den underbara ön Margharet och två i centrala Budapest, en i Domina Hotel Fiesta och en i MOM Park Shopping Center.

VitalCenter har de mest eleganta privata tandvårdsklinikerna i Budapest. Ett stort antal patienter är vårdturister som kräver snabb, mångsidig vårdkvalitet i världsklass, vilket uppnås genom väl samordnade tjänster. Vi har ett betydande rykte utomlands, särskilt i de tysktalande områdena i Europa.

Ring oss gratis för detaljerad information! +36-1-872-4505 Telefontider: 09:00 till 01:00

Boka en tid för gratis kontroll direkt!

VitalCenter Margitsziget
1138 Budapest, Danubius Health Spa Resort Margitsziget
Tel: +36 1 340 4518
E-post: thermal@vitalcenter.hu                                                 

VitalCenter Fiesta
Domina Hotel Fiesta
1061 Budapest, Király u. 20
Tel: +36 1 328 0547
E-post: fiesta@vitalcenter.hu

VitalCenter MOM
1123 Budapest, Alkotás utca 53
Tel: +36 1 202 3830
E-post: vitalcenter@mompark.axelero.net

61

Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Tandkirurgi Jämför väntetider
Tandvård Jämför väntetider