Rotunda - Fertilitetsklinik

Vi hjälper er att bli gravida

Problem med ofrivillig barnlöshet är utan tvekan en av de mest plågsamma situationer ett par kan befinna sig i. Tvivel och rädsla uppstår. På Rotunda strävar vi efter att göra hela processen så enkel och smidig som möjligt. Vi ger vägledning och rådgivning i varje steg. Vi kan skryta med ett sjukvårdsteam specialiserade på att förstå behoven hos våra patienter. Vi respekterar våra patienters behov av integritet och erbjuder våra tjänster till mycket konkurrenskraftiga priser. Vi har genomfört lyckade behandlingar under många år och har hjälpt par från hela världen att få barn.

Infertilitetsspecialister på Rotunda kommer att undersöka och diagnostisera orsaken till ert problem.  Därefter får ni hjälp att utvärdera och bedöma vilken behandling som passar er bäst. Ofrivilig barnlöshet är ofta svårt och tärande på paret som upplever den. Vår filosofi är att utbilda våra patienter. Vi uppmuntrar er att lära er så mycket ni kan under denna svåra och frustrerande tid, för att finna stöd i kunskapen och ha möjlighet att fatta ett välgrundat beslut.

 58

Personlig omvårdnad

Rotunda erbjuder ett komplett utbud av infertilitetsrelaterade tjänster för par som behöver hjälp att bli gravida. Läkare, laboratorium, operationssalar, patientrum och behandlingsrum. Oavsett om ni precis har börjat misstänka att kan ha infertilitetsproblem eller redan har genomgått behandling för detta tidigare, så kan vi ge den bästa och mest individanpassade vården. Vi är kända för vår innovation, integritet, medicinsk och teknisk kompetens, personlig service och vilja att ta emot patienter som ställs inför svåra medicinska utmaningar. Vi vet vad det innebär att ha en egen familj, och vi vet att vi kan hjälpa er att få en.

Hjälp på vägen

På Rotunda har vi en reseservice som jobbar dynget runt för att underlätta er vistelse i Indien. Servicen är till för att ni ska få en bekväm vistelse och en home-away-from-home känsla, oavsett om det gäller att ta emot på flygplatsen, boka hotell eller biljetter, ordna transporter, visum, kanske en sightseeing eller bara hjälpa er välja en sista-minuten present till familjen där hemma. Från det att ni anländer i Indien, fram till avresan, kommer vi se till att er tid används effektivt före och efter behandling. Kontakta reseservice för att få veta mer om tillgängliga personliga tjänster för att göra er resa bekväm och minnesvärd.

59

Ofrivillig barnlöshet är ett allt vanligare problem. Man uppskattar att så många som ett av sex par kan uppleva svårigheter med att bli gravida. Om ni efter flera månaders försök inte har lyckats kan det vara lämpligt att vända sig till en specialist för att göra en utredning. Från er inledande kontakt till att ni får träffa en av våra specialister, kan ni att känna er trygga i att vi gör allt för att ni ska bli gravida. Välkommen att ta kontakt med oss för ett inledande samtal!

 

För vidare information och kontakt, maila oss HÄR.

Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Infertilitetsbehandling Jämför väntetider