NaturMed Hotel Carbona

NaturMed Hotel Carbona **** i Hévíz välkomnar dig till en medelhavsliknande miljö med magnifik aktivitetspool, luftkonditionerade rum, termalbad med romersk atmosfär, terapeutiska alternativ och wellnessmöjligheter året runt!

Våra rum och lägenheter är alla utrustade med moderna bekvämligheter samt balkong och det finns också speciellt inredda rum för rörelsehindrade och allergiker.

Våra välutrustade, luftkonditionerade konferens- och mötesrum, med kapacitet upp till mer än 200 personer, utgör en idealisk plats för affärssammankomster och samtal i en lugn miljö.

Med atmosfär som påminner om antika romerska lyxbad, så inbjuder våra renoverade termalbad, med tillflöde från egen källa, tillsammans med bubbelbad, Kneippool och intimt vilorum, till verklig avkoppling.

En av Ungerns vackraste aktivitetspooler utomhus erbjuder finesser som delvis täckt vattenyta, välgörande vattenmassage, bubbelsängar och -bad med jetstrålar, duschar, jetmassage, plaskdamm och vattenrutschbana samt en avskärmad del för solbadande.

Inomhuspoolen med intilliggande bastu, aromkammare, ångbad, tepidarium, saltkammare, stående solarium, vilorum och wellnesspool står till gästernas förfogande. Tennisbanor, organiserade cykel- och vandringsturer, konditionsträning, vattengymnastik och asiatiska rörelseövningar (som Tai Chi) väntar på träningsentusiaster.

På hotellets medicinska avdelning finns specialister på reumatism och en välutbildad grupp terapeuter som jobbar med ett brett utbud av traditionella Hévíz kurbehandlingar.

Inom ramen för våra Vital-Wellnessprogram erbjuder vi heltäckande hälsoundersökning för att bedöma specifikt hälsotillstånd.

Hotellets skönhetsavdelning erbjuder effektiva kropps-, ansikts- och cellulitbehandlingar, manikyr och pedikyr samt hårstyling och ett modernt solarium.

Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Reumatisk sjukvård Jämför väntetider
Spa- och kurortsbehandling Jämför väntetider