Implantcenter

Vår filosofi

IMPLANTCENTER är en professionell tandvårdsspecialist. Tandläkarna och kirurgerna på vår klinik botar och behandlar patienter, är uppmärksamma på minsta detalj och tar hänsyn till kundens behov. Våra högt kvalificerade specialister använder den mest avancerade och moderna tekniken för att vi vet att alla önskar sig friska och vackra tänder med ett vackert och strålande leende. Det enda sättet att uppnå detta är att noggrant planera och genomföra tandbehandlingar enligt varje individs behov. IMPLANTCENTER erbjuder denna skräddarsydda vård.

98 Vårt arbete har alltid människan i centrum, vilket märks redan i receptionen när du stiger in i kliniken. Denna positiva inställning kan också uppfattas både under och efter behandlingarna.

När vi fått kontakt med en patient är vårt mål att eliminera nervositet och bygga upp en relation som baseras på förtroende. Våra kunder känner sig trygga när de sitter i tandläkarstolen, och de vågar genomföra den behandling som behövs för att bibehålla en hälsosam tandhygien.

På vår klinik kan man hitta de fantastiska resultaten av estetisk tandvård, implantation och tandblekning. Våra tandläkare använder största möjliga omsorg och noggrannhet vid utförandet av behandlingarna, för att uppnå det resultat du önskar.

Vår klinik har en ren och trevlig miljö med luftkonditionering och lugn musik, samt erbjuder patienter vatten, te och kaffe. Inbokade mötestider hålls och arbetet utförs alltid enligt stipulerat pris.

En inblick i professionell tandvård

Våra tandläkare är specialiserade på estetisk tandvård. Våra orala kirurger använder den senaste implantatteknologin och resultatet kommer att kännas som dina egna tänder. Det kommer att vara bekvämt, du kommer att börja le och även njuta av gastronomiska upplevelser igen.

Implantatmaterialet är av titan, som är helt riskfritt för din kropp. Behandlingen börjar vanligtvis med en konsultation, där patienten får en individuell behandlingsplan som innehåller alla nödvändiga detaljer.

Estetiska tandvårdsbehandlingar

Porslinsfasader:

Om du inte är nöjd med formen och färgen på dina framtänder, är det bästa alternativet att korrigera dem med hjälp av tandfasader av porslin.

Zirkonium kronor:

Den mest avancerade tekniken inom estetisk tandvård. Kronorna är tillverkade av zirkonium oxid, hårdare än metall och med ett naturligt utseende.

Tandblekning:

Vår klinik använder blekning med Zoomlampa som kommer att få ditt leende att gnistra.

Tandrengöring:

Före någon form av estetisk behandling är det lämpligt med genomgripande tandrengöring och polering. Detta görs bäst med ultraljud.

Tandreglering:

Med tandreglering under åren 14-40 får du mer symmetriska och raka tänder som förebygger karies och plack.

 

Vi erbjuder garanti för arbete utfört av tandhygienist och tandtekniker.

 

Implantcenter

Budapest, Margit krt. 67. I./2. 1024 - Ungern

| Tfn: +36 1 422 08 08 | Mobil: +36-30 9 425 608

info@implantcenter.com

www.implantcenter.com

Kontakt: Ms Judit Rékai, Marknads- och PR-chef

Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Tandkirurgi Jämför väntetider
Tandvård Jämför väntetider