Hisar Intercontinental Hospital

Välkommen till Hisar Intercontinental Hospital!

Hisar Intercontinental Hospital började ge service till patienter, både lokala och internationella, under 2006.

Sjukhuset ligger på ett avskiljt område på gränsen mellan Europa och Asien, bara 20 minuter från Sabiha Gökçen internationella flygplats och 5 minuter från Bosporen

Det finns 7 operationssalar där alla typer av specialiserad kirurgi, inklusive hjärtkirurgi, kan utföras och totalt 36 intensivvårdsplatser för särskild omsorg till varje patient i enskilt rum.

Hisar Intercontinental Hospital ingår i det begränsade antalet medicinska institutioner i Turkiet som har erhållit ackreditering från Joint Commission International (JCI) under sitt första verksamhetsår.

Varje form av medicinsk vård som livets olika skeenden kan behöva tillhandahållas av vårt sjukhus genom det tvärvetenskapliga behandlingsupplägg vi använder oss av. Våra patienter behandlas av specialistläkare som utbildats vid framstående medicinska centra runt om i världen. Tillförlitlig diagnos och behandling baserad på objektiva data och bekräftad genom vetenskapliga studier utövas av den professionella personalen på Hisar Intercontinental Hospital. Vi har uppnått framgångsrika kliniska resultat vid alla våra enheter: invasiv kardiologi, kardiovaskulär kirurgi, ryggkirurgi, microneurokirurgi, laparoskopisk kirurgi, IVF, medicinsk onkologi, interventionell radiologi, plastik- och rekonstruktiv kirurgi och ögonlaserkirurgi i synnerhet.

Vi är stolta över att ha våra patienters förtroende och vänskap. Vi har modern infrastruktur, kontinuerligt förnyad medicinsk teknik, utövar service som prioriterar komfort och kvalitet utan att kompromissa etiska principer och vår personal är positiv och tillmötesgående. Vi vill alltid förbättra oss och fortsätter att lägga till nya behandlingar och tjänster till för att vara värdig denna vänskap och tillit.

För din hälsa och ditt välbefinnande kommer vi att stå till din tjänst under många år framöver.

Internationella Patient Relations

Hisar Intercontinental Hospital erbjuder kvalitetssjukvård till patienter från olika länder året runt. Om du är också en av de hundratals patienter som kommer till Hisar Intercontinental Hospital från utlandet, så står vår avdelning för internationella patienttjänster till ditt förfogande för att guida dig genom din vårdperiod från början av din färd till din avresa från Turkiet.

International Patient Services hanterar bl.a:

 • In- och utskrivning
 • Flygplatstransfer
 • Erbjuder boendemöjligheter
 • Språkstöd
 • Bokningar av undersökningar, tester och behandlingar
 • Internationell sjukvårdsförsäkring

Medical Centers of Excellence

 • Ögonklinik och Lasercenter
 • Estetik, plastik- och rekonstruktiv kirurgi
 • Kardiologi
 • Kardiovaskulär kirurgi
 • Medicinsk onkologi
 • Infertilitet och in vitro fertiliseringscenter (IVF)
Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Cancerbehandling Jämför väntetider
Hjärtsjukvård Jämför väntetider
Infertilitetsbehandling Jämför väntetider
Kranskärl Jämför väntetider
Neurokirurgi Jämför väntetider
Plastikkirurgi Jämför väntetider
Ryggkirurgi Jämför väntetider
Ögonsjukvård Jämför väntetider