Főnix Medical Resort

Lugn och ro: den idealiska miljön för återvinning och regenerering

Főnix Medical Resort är en av de första ungerska vårdgivarna som erbjuder ortopedi, hjärtsjukvård och rehabiliteringsprogram för medicinska turister. Vi har ett komplett utbud av hjärtbehandlingar, från kontroller och diagnos till interventionell behandling och rehabilitering. Vi erbjuder även livsstilsåtgärder i kombination med hälsokontroller samt ortopedisk kirurgi med rehabilitering.

På Főnix Medical Resort arbetar vi målmedvetet för att förbättra våra patienters hälsa och förebygga framtida sjukdomar. Vi använder den senaste tekniken för att analysera en patients hälsa och möjliggöra tidig diagnos. Vi är angelägna om att främja välbefinnandet då vi anser att detta i hög grad påverkar patientens återhämtning.

Det hektiska tempot i dagens moderna liv orsakar stress, ångest och medicinska problem såsom diabetes och högt blodtryck. Dessa är alla faktorer som i hög grad kan öka risken för hjärt- och kärlsjukdomar. På Főnix Medical Resort strävar vi efter att hjälpa våra patienter att vidta åtgärder för att förbättra livskvaliteten. Det kan handla om att kontrollera kroppsvikten, sluta röka eller minska stressen.

Din vistelse på Főnix Medical Resort

De flesta av rummen är enkelrum, utrustade enligt europeisk medicinsk standard med "Völker" sängar som ger patienterna en verklig känsla av välbefinnande - en säng som främjar snabb återhämtning. Sängarna är försedda med ribbor och handtag samt elektronisk styrning för perfekt justering. Tre av rummen är speciellt utrustade för gäster med nedsatt rörlighet. Alla rum har dusch eller bad och utsikt över den vackra naturparken. Alla rum och allmänna utrymmen är rökfria och internetaccess tillhandahålls gratis.

Wellness- och Fitnessavdelningen

Wellness- och Fitnessavdelningen ger dig möjlighet att förbättra din fysiska kondition. Till din hjälp har vi bl.a. inomhuspool, jacuzzi, bastu och en dykpool. Det finns också en pool för vattengymnastik och vattencyklar (Aqua-Rider) för rehabiliteringsträning. I gymmet finns löpband, cyklar med och utan ryggstöd samt en elliptisk träningsmaskin.

En behandlingsplan upprättas i samråd med kardiolog, sjukgymnast och dietist. Som en del av riskanalysen tas olika jämförande mätningar. En psykoterapeut bedömer risker utifrån patientens livsstil och guidar vid upprättandet av en plan för möjliga livsstilsförändringar. Med dietisten diskuteras matvanor och med hjälp av antropometrisk metodik förtydligas bilden av patientens levnadsvanor.

Gastronomi och hälsokost

Kocken på Főnix Medical Resort har studerat gastronomi på den berömda Gundel restaurangen och har varit verksam i många länder runt om i världen. Han tillagar läcker och hälsosam mat med moderna metoder.

På resorten kan vi hjälpa våra gäster att förstå behovet av ändrade matvanor när det gäller medicinska tillstånd och hur de kan uppfylla detta.

Kontakta oss

Főnix Medical Resort ligger bara en timmes bilväg från Budapest. Flygplatstransfer från Budapest (Liszt Ferenc Repülőtér) eller hämtning/lämning från centrala Budapest ingår i våra program.97

FŐNIX MEDICAL RESORT
2673 NÓGRÁDGÁRDONY, KÓRHÁZ U. 1. HUNGARY
TEL: +36 35 371 527
FAX: +36 35 371 511
INFO@FONIXCASTLE.COM
WWW.FONIXCASTLE.COM
SKYPE: FONIXCASTLE
KONTAKT : MS.  HANNA HERASYMOVICH, FÖRSÄLJNINGSANSVARIG

Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Bilddiagnostik (PET, CT, MRI/MRT, Scintigrafi) Jämför väntetider
Hjärtkirurgi  Jämför väntetider
Hjärtmedicinsk vård Jämför väntetider
Hjärtsjukvård Jämför väntetider
Höftled (ledprotes) Ingen Jämför väntetider
Knäled (ledprotes) Ingen Jämför väntetider
Ortopedisk kirurgi Jämför väntetider
Rehabilitering och eftervård Jämför väntetider