Easydent Budapest Dental Clinic

Få, om någon, tycker om att gå till tandläkaren. De ackumulerade obehagliga upplevelserna och minnena från smärtsamma behandlingar kan lätt utveckla en livslång rädsla för tandläkarstolen.

I vårt hektiska vardagsliv är det inte lätt att avsätta tid och patienter måste ofta vänta i veckor på behandling.

Börja med att betrakta din tandläkare på ett annorlunda sätt!

Som en av Europas bästa leverantörer av tandvårdstjänster är vi stolta över att kunna erbjuda behandlingar inkluderande alla specialområden inom tandvård och munhygien upp till 60 procent billigare än i andra europeiska städer.

Vi lägger mycket stor tonvikt på förebyggande åtgärder. Våra kvalificerade tandhygienister är tillgängliga för intresserade och kan stimulera till bevarandet av friska tänder genom att informera om det senaste inom munhygien samt ge individuellt anpassad rådgivning.

Du hittar vår klinik i Budapest på Buda-sidan. Vi finns i Danubius Hotel Flamenco, med underbar utsikt över park och sjö.

Vår klinik har många års erfarenhet av tandimplantat. Vi använder den mest moderna tyska, amerikanska, japanska och schweiziska utrustningen. Vi erbjuder tjänster på högsta möjliga nivå till rimliga priser. Istället för metall använder vi zirkonium och många behandlingar är nu möjliga att genomföra under narkos. En faktor som bidrar till att många patienter väljer vår klinik är att vår garantiperiod ofta överstiger perioder som erbjuds av andra kliniker.

Vi prioriterar kontinuerlig kommunikation med våra patienter, så kunskaper i främmande språk är ett grundläggande krav för våra medarbetare. Att enas om färg och form på tandproteser kräver samråd och gemensamma beslut och vi strävar efter att våra kunder lämnar vår klinik nöjda, med felfria och friska leenden. Tilltalande tänder betraktas idag som en självklarhet och kan vara en viktig karriärfaktor, så ingen bör försumma sin muns estetiska tillstånd.

Dela det här

Denna vårdgivare erbjuder bl.a. följande behandlingar:

Behandling Väntetid
Tandkirurgi Jämför väntetider
Tandvård Jämför väntetider