Dr. Rose Private Hospital

Dr. Rose Medical Center grundades 2006 med syftet att leverera ett medicinskt alternativ till patienter som inte ville kompromissa mellan kompetens och professionell service. Efter att ha tillhandahållit öppenvård och utfört dagkirurgi ett antal år har vi nu öppnat det första privata sjukhuset i Budapest, Dr. Rose Private Hospital. Sjukhuset utgår från institutets styrkor, breddar och kompletterar vårderbjudandet och är unikt i att kombinera fördelarna hos ett fullt utrustat statligt sjukhus med en serviceorienterad privatklinik.

Vid utformningen av sjukhuset lade vi stor vikt på serviceorientering, mer än något statligt sjukhus i Ungern har gjort. Centralt beläget i hjärtat av Budapest, erbjuder vi moderna välkomnande lokaler, med inredning och atmosfär helt annorlunda än konventionell sjukhusmiljö. Denna skillnad betonas också i det professionella förhållningssätt och den attityd våra läkare, sjuksköterskor och personal intar gentemot patienter.

Våra tjänster är inte begränsade enbart till sjukvård - förebyggande hälsovård är lika viktigt. Bland våra tjänster finns därmed också hälsopaket och livsstilsprogram.

Sjukhuset erbjuder den senaste tekniken, ett brett utbud av behandlingar inom både öppen- och slutenvård, 28 specialiteter, obstetrik, plastikkirurgi och mycket mer.

Vår utrustning, våra läkares kompetens, de spatiösa konsultationsrummen, takterrassen och den diskreta servicen symboliserar engagemanget och expertisen du möts av på Dr. Rose Private Hospital.

Välkommen!

67

Dela det här