Barraquer Ophthalmology Centre

Centro de Oftalmologia Barraquer är en världsledande ögonklinik i Barcelona. Centret är känt för sin högteknologiska ögonkirurgi och sina många ögonspecialister.

Barraquer är en familjeägd privatklinik som ägnar sig uteslutande åt oftalmologi- läran om ögat och dess sjukdomar. Här diagnostiseras och behandlas olika ögonåkommor. Det bedrivs även forskning och utbildning på centret, som tar emot patienter från hela världen.

Världsledande specialistbehandling

Barraquer har ett team på 30 ögonläkare som är specialiserade inom olika områden och kan på så sätt erbjuda den bästa behandlingen för varje patient. Efter initial diagnosticering hänvisas patienten till rätt enhet. Varje enhet är utrustad med avancerad teknisk utrustning för att kunna ställa djupare diagnoser och behandla åkommor och sjukdomar. Läkarna som arbetar här är bland de främsta i världen inom sina olika specialistområden.

Högteknologisk ögonkirurgi

För närvarande finns det fem operationssalar för oftalmisk mikrokirurgi, tre salar för refraktiv kirurgi, och ytterligare rum för okulära behandlingar, alla utrustade med den senaste tekniken. Operationssalarna har ett transparent kupoltak som gör det möjligt att studera kirurgiska ingrepp i utbildningssyfte.

Ingen kötid

Centret har för närvarande 44 sängar för kvarliggande patienter. Här finns även en akutmottagning som har öppet dygnet runt. Barraquer har normalt sett ingen väntetid och det görs ca 100 000 ögonkonsultationer per år. 2011 genomfördes 14 000 operationer och ca 12 000 patienter kom in till ögonakutmottagningen.  

 

BARRAQUER, CENTRO DE OFALMOLOGÍA
ADRESS: MUNTANER, 314
PC: 08021
CITY: BARCELONA
COUNTRY: SPAIN
TEL (PUBLIC): + 34 932 09 53 11
WEB: WWW.BARRAQUER.COM
MAIL (PUBLIC) : INFO@BARRAQUER.COM

Dela det här